t33.grtactical

ΣΧΕΤΙΚΑ

Το t33.gr αποτελεί κομμάτι της εταιρίας Ecoexplorer με έδρα την Κομοτηνή.
Η δραστηριότητα μας αποτελείται από τον τομέα της φιλοξενίας, της παροχής υπηρεσιών οικοτουρισμού και της εμπορίας εξοπλισμού, ένδυσης και υπόδησης outdoor.
Σταθερή πολιτική της εταιρείας είναι να εξασφαλίζει στους καταναλωτές τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα χαμηλά λειτουργικά της έξοδα ως κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία που προσφέρουν τα επώνυμα προϊόντα.

Το κατάστημα V15
Έδρα του e-shop (ηλεκτρονικού καταστήματος) είναι η Κομοτηνή όπου λειτουργεί και το φυσικό κατάστημα V15. Η κεντρική αποθήκη και οι υπόλοιπες βασικές υποστηρικτικές λειτουργίες όπως η διακίνηση στεγάζονται σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις στη Κομοτηνή.
Με έκθεση 300 m2 σε δύο επίπεδα διαθέτει τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο της ορειβασίας και του outdoor.
Σχεδιασμένο εξαρχής για την εξυπηρέτηση κάθε ανάγκης στον τομέα των δραστηριοτήτων στη φύση και στο ταξίδι αποτελεί ιδανικό χώρο δοκιμών και απόκτησης τεχνογνωσίας.
Διαθέτει ειδικό χώρο ενημέρωσης και παρουσιάσεων και είναι πλήρως ψηφιακό. Η εταιρία επενδύει συνεχώς σε κτιριακές υποδομές, συστήματα μηχανογράφησης, εσωτερικής οργάνωσης και σε ποιοτική εκπαίδευση των εργαζομένων.
Οδηγίες πρόσβασης στο κατάστημά μας

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 • Πως θα βρω ένα προϊόν;
  Μπορείτε να βρείτε όποιο προϊόν θέλετε επιλέγοντας από το αριστερό πλαίσιο την ανάλογη κατηγορία προϊόντων που επιθυμείτε. Στο δεξιό πλαίσιο εμφανίζεται ο κατάλογος προϊόντων όπου μπορείτε να επιλέξετε το προϊόν για να έχετε κάποιες παραπάνω πληροφορίες γι’ αυτό.
  Από την επιλογή Αναζήτηση στο αριστερό πλαίσιο όλων των σελίδων.

 • Τι μπορώ να κάνω αν δεν βρίσκω το προϊόν που ψάχνω;
  Αν παρά την αναζήτηση στο site δεν έχετε καταφέρει να βρείτε το προϊόν που θέλετε τότε μπορείτε να το παραγγείλετε είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@t33.gr είτε σε έναν από τους πωλητές μας στο τηλέφωνο +30 (25310) 85201

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Το t33.gr συνεργάζεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών των ΕΛΤΑ και τις υπηρεσίες Πόρτα-Πόρτα για την αποστολή των προϊόντων σε κάθε σημείο της Ελλάδας αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.
Αναζήτηση Αποστολής (ΕΛΤΑ)


Το t33.gr συνεργάζεται επίσης και με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS με βασικό στόχο τη παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές και τη καλύτερη, αποδοτικότερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη.
Αναζήτηση Αποστολής (ACS)

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Δωρεάν τα έξοδα αποστολής:
 • Στην Ελλάδα, για αγορές άνω των 100 €
 • Στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα, για αγορές άνω των 500 €
 • Στον υπόλοιπο Κόσμο, για αγορές άνω των 700 €
Σημείωση: Η ανωτέρω προσφορά δεν ισχύει για πακέτα αποστολής που το βάρος τους υπερβαίνει τα 5 κιλά.

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα από το σύστημα, ανάλογα τον προορισμό και το βάρος της αποστολής.
Πίνακας Βάρους - Κόστος Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει συνδεθεί στη συνείδηση των καταναλωτών με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Οι πελάτες του t33.gr έχουν στη διάθεση τους πολλούς τρόπους πληρωμής για να μην έχουν αυτό το αίσθημα ανασφάλειας που προκαλεί η χρήση της πιστωτικής κάρτας.

 • Πιστωτική κάρτα

  Η καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας, η επιβεβαίωσή τους, η δέσμευση του ποσού και η τελική χρέωση γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον (SSL) της τράπεζας Eurobank. Το t33.gr σε καμία περίπτωση δεν γνωρίζει και δεν χειρίζεται τα στοιχεία της κάρτας σας.

 • PayPal/Πιστωτική κάρτα

  Η καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας, η επιβεβαίωσή τους, η δέσμευση του ποσού και η τελική χρέωση γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον (SSL) του δικτύου PayPal. Το t33.gr σε καμία περίπτωση δεν γνωρίζει και δεν χειρίζεται τα στοιχεία της κάρτας σας. Επιπρόσθετα του κόστους αποστολής, επιβαρύνεστε με το εκάστοτε τέλος διαχείρισης Paypal.

 • Παραλαβή από το κατάστημα
  Μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας στο ταμείο του καταστήματος. Δεν χρεώνεστε με έξοδα αποστολής.

 • Πληρωμή με Αντικαταβολή
  Μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας στον υπάλληλο της εταιρείας courier με τη παράδοση των προϊόντων σας. Επιπρόσθετα του κόστους αποστολής, επιβαρύνεστε με το εκάστοτε τέλος αντικαταβολής.

 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  Στην κατάθεση σας θα πρέπει να αναφέρετε ως αιτιολογία απαραίτητα τον Αριθμό της Παραγγελίας σας και προαιρετικά το ονοματεπώνυμό σας.
Τραπεζικοί Λογαριασμοί

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Όλοι οι πελάτες του t33.gr επωφελούνται από την εγγύηση του κατασκευαστή των προϊόντων που προμηθεύουν στο t33.gr
Ελαττώματα ή ατέλειες που οφείλονται στην κακή χρήση ή χειραγώγηση των εμπορευμάτων, καθώς και τη φθορά που παράγονται από τη συνήθη χρήση του προϊόντος, δεν περιλαμβάνονται στην εν λόγω εγγύηση.
Οποιαδήποτε μείωση της λειτουργίας του προϊόντος, λόγω του περιορισμού του σχεδιασμού του, αποκλείεται επίσης από την εγγύηση.
Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ & ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ

Πολιτική Επιστροφών Μη Ελαττωματικών Προϊόντων
Λόγω της φύσης των ηλεκτρονικών αγορών είναι συχνό το φαινόμενο να μην καλύπτονται οι προσδοκίες του τελικού αποδέκτη από το προϊόν της επιλογής του, εξαιτίας της έλλειψης της φυσικής επαφής αυτού με το προς αγορά είδος.
Το t33.gr στηρίζοντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο σας δίνει τη δυνατότητα, μέσω της πληρότητας των περιγραφών των οποίων αναρτά στις σελίδες του, να απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας, γρήγορα και εύκολα.
Θέλοντας όμως να καλύψουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, ώστε να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις καθημερινές μας αγορές, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τους όρους και τους τρόπους επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων:
 • Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 10 ημερολογιακές ημέρες.
 • Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.

Διαδικασίες επιστροφής
Αν βρίσκεστε κοντά στο φυσικό κατάστημα
Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα και, αφότου ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος από τον αρμόδιο υπάλληλο, να σας καθοδηγήσει ο ίδιος για τα περαιτέρω.
Αν παραλαμβάνετε μέσω courier
 • Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
 • Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.
 • Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.
Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει.

ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Στο t33.gr θέλουμε να βεβαιωθείτε ότι η επίσκεψή σας είναι τόσο εύκολη και άνετη γίνεται, αλλά εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή θα επιθυμούσατε τη διαβούλευση των τεχνικών εμπειρογνωμόνων μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τμήμα Εξυπηρέτησης των πελατών μας. Θα χαρούμε να βοηθήσουμε.

support@t33.gr
Τηλ: +30 (25310) 85201
Fax: +30 (25310) 85203
(Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 14:00)